Elena Lasconi îl pune la punct pe Klaus Iohannis: „S-a îndepărtat foarte mult de români. Concediile astea, lipsa, lipsa de comunicare nu i-au făcut bine!”

Preşedintele USR, Elena Lasconi, care a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, a declarat, luni seară, că preşedintele Klaus Iohannis s-a îndepărtat de oameni, iar acest lucru nu i-a făcut bine.

”Mie mi se pare că s-a îndepărtat foarte mult de români. Concediile astea, lipsa, lipsa de comunicare nu i-au făcut bine şi oamenii au simţit asta. Gândiţi-vă că, în 2019, preşedintele se mândrea cu faptul că a scos PSD de la guvernare şi în al 2-lea mandat, ce să vezi, a băgat PSD-ul la guvernare”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Elena Lasconi, referindu-se la preşedintele Klaus Iohannis.

Aceasta a adăugat că şeful statului a fost votat de români să reprezinte România, dar la ultimul Summit NATO, România nu a fost bine reprezentată.

Întrebată dacă i-a cerut lui Traian Băsescu să o laude, Lasconi a declarat : ”Nu, am reuşit să fac rost pe numărul preşedintelui Traian Băsescu. Duminică, imediat după ce a fost difuzată emisiunea. Mi-a trimis un coleg numărul de telefon şi i-am mulţumit. L-am sunat. Nu a răspuns şi i-am lăsat un mesaj prin care i-am mulţumit foarte mult”.

De asemenea, întrebată îi face bine că Traian Băsescu o laudă, Lasconi a declarat: ”Eu cred că da”.

”Domnul preşedinte Traian Băsescu a spus că nu m-a cunoscut, dar m-a cunoscut (…) Era ministrul Transporturilor şi a venit la Deva şi eu eram reporter la Pro TV Deva şi atunci am stat, am avut un interviu cu domnia sa şi apoi, în 2019, când am fost la Bruxelles, am dorit foarte, foarte tare să vorbesc cu domnul preşedinte Traian Băsescu şi am făcut un film şi pe care l-am pus pe Facebook”, a mai declarat preşedintele USR.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat, luni seară, că nu crede în sondajele care nu-i dau prea multe şanse de a ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a anunţat că în această săptămână va discuta cu reprezentanţii PNL. Ea crede că liberalii ar trebui să facă ”puţină curăţenie, igienizare” în interiorul formaţiunii şi nu consideră că în acest moment se poate discuta despre o alianţă între PNL şi USR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.