Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a rămas fără imunitate!

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, în şedinţă, cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, pentru percheziţii, după ce, anterior, Comisia juridică din Camera Deputaţilor a elaborat un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea ministrului Justiţiei.

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a rămas fără imunitate parlamentară, după ce Camera Deputaților a votat astăzi în favoarea ridicării acesteia. În urma sesiunii de vot, 177 de deputați s-au pronunțat pentru ridicarea imunității, în timp ce doar 12 au votat împotrivă, iar un parlamentar s-a abținut.

Ridicarea imunității lui Nelu Tătaru vine ca urmare a unei cereri formulate de procurori în cadrul anchetei în care este acuzat de luare de mită.

”Nu am primit niciun ban. Nu am atins niciun ban. Ieri am văzut prima dată sau au văzut prima dată dosarul şi vă vor da datele tehnice din dosar. Nu, n-am atins niciun ban. Au fost nişte provocări, dar vă vor spune. Nici nu i-am luat”, a spus Nelu Tătaru la Parlament.

El a arătat că este chirurg de 25 de ani şi de 18 ani şi jumătate este în Huşi.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a adoptat, cu unanimitate de voturi, un raport de încuviinţare a cererii de percheziţie informatică şi domiciliară în cazul deputatului Nelu Tătaru, acuzat de luare de mită. Camera Deputaţilor urmează să dezbată şi să decidă prin vot asupra ridicării imunității fostului ministru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.