FCSB, „umilită” de Glasgow Rangers!

Rangers s-a impus, joi, cu 4-0, în faţa lui FCSB, într-un meci din etapa a 3-a a fazei principale din Europa League disputat pe Ibrox Park din Glasgow. FCSB şi Rangers au acum câte 6 puncte.

Campioana României a pierdut fără drept de apel pe Ibrox Park, într-o partidă contând pentru runda a treia din Europa League, scor 0-4 cu Rangers. Lawrence, Cerny – dublă și Igamane au fost autorii reușitelor trupei lui Philippe Clement. În urma acestui eșec, FCSB se clasează pe locul 13, cu 0 golaveraj, fiind totuși pe loc de play-off, în continuare!

„Nu suntem aici doar să ne bucurăm de atmosferă, chiar dacă reprezintă un aspect important. Vrem să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm. Cunoaștem dificultatea acestui meci și știm că va fi greu. Avem încredere în toți jucătorii. Dacă sunt titulari, înseamnă că au calitate. E nevoie de toți jucătorii din lot, ne așteaptă multe meciuri dificile. Sunt convins că evoluția lor va fi una pe măsură, știu cât de bine s-au pregătit. Avem în primul 11 mai mulți jucători care nu au prins foarte multe minute. Sentimentul este uluitor, ținând cont de numărul mare de fani care ne susțin. Hotelul în care suntem cazați este plin de suporteri din România. Asta arată cât de mare este acest club. Nu am cuvinte”, a declarat Elias Charalambous cu câteva minute înainte de partida Rangers – FCSB.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.