Ofertă imbatabilă pe vivolis.ro: 189 de euro pentru opt destinaţii TAROM!

Share:

 De când au lansat platforma vivolis.ro, patronii Ovi Travel şi-au propus să fie mai mult decât simpli agenți de turism și să devină consultanți în turism. Scopul angajaţilor şi consultanţilor Ovi Travel este nu numai să vă spună care sunt cele mai bune tarife pentru bilete de avion sau care sunt cele mai atractive oferte pentru hotelurile de 4 sau 5 stele, ci să vă dea și idei de vacanțe, să vă propună destinații mai puțin cunoscute sau locuri nu tocmai umblate de lume. Pentru că ai acces la toate serviciile turistice într-un singur loc.
Pentru ca misiunea să fie îndeplinită, au fost luate trei ajutoare de nădejde: Volis, Viatrix și Explorix – trei consultanți care știu totul în materie de turism, de la oferte de neratat, până la cele mai „ascunse” locuri în care trebuie să călătoriți!
Fie că dorești doar un bilet de avion, o cazare la unul dintre cele peste 100.000 de hoteluri din baza de date sau un pachet turistic super city break (avion și hotel), toate sunt disponibile online, pe vivolis.ro.
Și toate acestea de pe o platformă unică: vivolis.ro este o platformă online full mobile, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții.

Vivolis.ro include noi tipuri de căutare pentru ca tu să găsești vacanța dorită cât mai repede.

Weekend search – un sistem inovativ care te ajută să efectuezi o căutare simultană pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice următoare celei în care ne aflăm. Astfel, dacă ne aflăm în luna iunie, vei putea căuta cel mai ieftin weekend pentru lunile iulie, august sau septembrie!

Activity search – căutare bazată pe tipul de activitate pe care dorești să o practici în vacanță. Astfel, se pot căuta cele mai bune oferte hoteliere din zonele în care se poate face scuba diving sau snorkeling, hiking, treckking, canyoning, vulcano tours și multe altele.

Termeni si conditii tarife promoționale bilete de avion
Tarif unic pe vivolis.ro: 189 € pentru 8 destinații TAROM!

Destinaţiile sunt Paris, Madrid, Barcelona, Nisa, Londra, Dublin, Amman şi Beirut.

  • Tarifele promoționale sunt disponibile numai pentru cursele operate de compania aeriană TAROM
  • Achizitia trebuie realizata intre 1 – 5 septembrie 2014.
  • tarifele sunt valabile pentru calatorii in perioada 2 septembrie 2014 – 5 martie 2015.
  • promotia nu este valabila pentru zborurile operate in perioada
    20 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015.
  • Există un număr limitat de locuri la acest tarif.
  • Tarifele includ bagaj de mana, bagaj de cala, precum si toate taxele de aeroport.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.