Chipciu, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Share:

Atacantul stelist Alexandru Chipciu a fost amendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu suma de 9.000 de lei și a primit un avertisment, în urma unei sesizări venite din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Totodată, Comisia de Disciplină a decis depunctarea clubului de ligă secundă Dunărea Galați, din cauza neachitării unor datorii.

Comisia, ”În baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, a decis sancționarea clubului FCM Dunărea Galați cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, precum și cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată — depunctare 2 puncte pentru perioada 26 august — 9 septembrie”, precizează comunicatul.

Comisia a acordat termen în data de 1 octombrie 2014, ora 14,30, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de Sorin Daniel Cucu, Cornel Bâtfoi și Bogdan Olaru, pentru a evita în continuare depunctarea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.