Show-ul lansării candidatului Ponta, decis de consultanţii americani

0

Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a fost unul fara precedent in Romania. Peste 70.000 de oameni au umplut sambata Arena Nationala pentru a-si arata sustinerea fata de Ponta, in cadrul unui show dupa model american.

Aportul consultantilor americani este mai mult decat evident daca facem o simpla comparatie intre evenimentul de ieri si evenimentele organizate in campaniile lui Obama, informează Romaniatv.net.Atat regia evenimentului cat si discursul premierului de ieri poarta amprenta clara a consultantilor americani. De altfel, este cunoscut faptul ca Mitch Stewart, implicat in campaniile lui Barack Obama, este acum unul dintre sfatuitorii de baza ai lui Victor Ponta.

Evenimentul lui Ponta de ieri a provocat valuri de simpatie si online. Tinerii prezenti pe Arena Nationala au impanzit retelele de socializare cu mesaje, poze, clipuri sau check-in-uri de la eveniment, laudandu-se ca au luat parte la show-ul de lansare a lui Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.