Se deschide salonul de carte Bookfest

0

Salonul de Carte Bookfest va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, la Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT), publicul având astfel acces la oferta de carte a unor edituri importante din România, în perioada 3 – 5 octombrie, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, între 3 şi 5 octombrie, în Sala Paşilor Pierduţi de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, publicul ieşean va avea acces la oferta de carte a celor mai importante edituri din România şi va putea participa la evenimente ale căror protagonişti vor fi autorii invitaţi la FILIT 2014, dar şi oaspeţi speciali ai expozanţilor Bookfest.

La standurile Bookfest, vizitatorii vor putea alege titluri cu reduceri din oferta unor edituri din România, precum Humanitas, Litera, Polirom, Curtea Veche Publishing, Rao, Trei, Corint, Nemira, Herald, Eikon, Okian şi multe altele. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele de la Salonul de Carte Bookfest, precum şi la proiecţiile de la inematograful de artă Bookfest.

„Parteneriatul pe care l-am început anul trecut a fost pentru public beneficiul cel mai important al acestor câteva zile în care la Iaşi se conturează în fiecare toamnă Capitala Literaturii din România”, a declarat Mihai Mitrică, directorul Asociaţiei Editorilor din România, despre Bookfest Iaşi şi FILIT, ambele evenimente aflându-se la cea de-a doua ediţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.