Hagi se bucură că Mutu a plecat în India

0

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că plecarea lui Adrian Mutu este un avantaj pentru echipa sa deoarece cu el în teren Petrolul Ploieşti era mai puternică.

Întrebat dacă îi pare bine că atacantul Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi nu va juca în meciul cu FC Viitorul de duminică, Hagi a răspuns: „Îmi pare bine… Petrolul cu Mutu era mai puternică, eu aşa cred. Eu nu sunt în club să cunosc toate detaliile. Adi şi-a decis viitorul, iar Petrolul nu stă într-un singur jucător are un lot foarte bun. Oricine intră este jucător bun, dar noi sperăm să o facem mai bine”, informează Mediafax.

Hagi se aşteaptă la un joc ofensiv din partea adversarilor, aşa cum a anunţat tehnicianul Gheorghe Mulţescu. „Ne dorim să ne ridicăm la înălţimea adversarului şi să ne autodepăşim. Ne dorim să câştigăm şi să luăm puncte, mai ales că este un meci acasă. Adversarul are valoare, are unul dintre cele mai bune loturi din Liga I. Trebuie să facem puţine greşeli şi să avem multe reuşite. Domnul Mulţescu aduce ceva specific, personal, dar nu poţi să schimbi în totalitate stilul. A zis însă că îi place să joace ofensiv şi ne aşteptăm la acest lucru”, a spus Hagi.

El susţine că jucătorii săi trebuie să se autodepăşească pentru a obţine un rezultat favorabil. „Dacă vrem să câştigăm trebuie să facem un meci foarte bun, la fel ca anul trecut când i-am depăşit la toate capitolele. Atunci i-am dominat net şi am tranşat meciul în favoarea noastră. Sperăm să reuşim şi acum. Dacă vrem să avem vreo şansă trebuie să ne autodepăşim”, a precizat Hagi.

Echipa FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 18.30, pe stadionul Concordia din Chiajna, formaţia Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.