Orban: Mulţumesc PSD că ne-a scăpat de trădători!

0

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, în faţa a circa o mie de simpatizanţi ai Alianţei Creştin Liberale că mulţumeşte Partidului Social Democrat că a scăpat partidul liberal de trădători, dând exemplul lui Ovidiu Silaghi care a trecut de la PNL la PSD şi pe urmă în Partidul Liberal Reformator, transmite Agerpres.

„Am ţinut să vin special aici pentru că ştiu că aici e puţin mai dificil, pentru că nişte oameni care au stat alături de noi mult timp au arătat că de fapt nu erau aşa cum păreau. Eu nu ştiu vreun trădător de-a lungul istoriei care să fi terminat bine. Cine trădează odată, trădează şi a doua oară şi a treia oară. Uitaţi-vă la Ovidiu Silaghi, după ce a fost al nostru a candidat din partea PSD-ului, după care s-a dus la Tăriceanu, sigur, cu voie de la Ponta”, a declarat Orban, informează Romaniatv.net.

Vicepreşedintele PNL a mulţumit PSD pentru că astfel s-au aflat cine sunt trădătorii din partid şi astfel a aflat cine sunt cu adevărat persoanele pe care se poate baza ACL.”Le mulţumesc celor de la PSD că ne-au făcut un mare serviciu, ne-au scăpat de trădători. Înaintea marii bătălii am aflat cine este cu adevărat cu noi, cine sunt vitejii care sunt în prima linie a acestei bătălii, cine sunt oameni pe care ne putem baza”, a spus Orban.

Prezidenţiabilul ACL Klaus Johannis s-a întâlnit joi cu circa o mie de membri de partid şi susţinători din judeţul Satu Mare, în cadrul manifestării rostind discursuri mai mulţi lideri importanţi ai ACL, printre care Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Andreea Paul, Teodor Atanasiu, Lucia Varga, Gheorghe Falcă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.