Tăriceanu îşi „umflă” muşchii electorali la Slobozia

Candidatul independent la Președinție susținut de Partidul Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri la Slobozia că atuurile care îl recomandă pentru funcția de președinte sunt legate de faptul că are o bogată experiență ca om politic și, dintre toți candidații, este singurul care are un program prezidențial, informează Agerpres.

„Sunt singurul dintre toți candidații, candidații importanți care au o anumită cotă în sondaje, care am un program prezidențial. Programul prezidențial înseamnă nu o înșiruire de enunțuri și principii universal valabile, ci un proiect de țară. Și proiectul meu de țară este ‘România, a șaptea țară a Europei!'”a menționat Tăriceanu într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia, un alt argument este experiența sa în politică. „Al doilea considerent pe care îl am în vedere și cred că îl au și cetățenii în vedere este experiența mea ca om politic. În 24 de ani am urcat treptele încetul cu încetul, am ajuns parlamentar, am fost ministru, ulterior prim-ministru, astăzi sunt președintele Senatului.

Am o experiență, am învățat mult în această perioadă. Și sigur că această experiență politică la un anumit nivel, plus realizările mele ca om politic, cred că am lăsat ceva în urmă. Este o amprentă a guvernării din perioada 2004-2008 care pentru foarte mulți români înseamnă o perioadă de bunăstare, în care s-au făcut investiții numeroase, au crescut salariile, pensiile, s-au construit noi școli și grădinițe”, a afirmat Tăriceanu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.