Charles Aznavour, spitalizat ”preventiv”

0

Cântărețul Charles Aznavour, 90 de ani, spitalizat ”preventiv” în urma unei infecții, a trebuit să-și anuleze un concert prevăzut pentru vineri la Geneva, potrivit organizatorilor, iar în anturajul său se vorbește despre o simplă ”oboseală”, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Artistul primește îngrijiri pentru ”o infecție contractată în ultimele zile”, a informat societatea ”Opus One”. Cântărețul și organizatorii vor căuta o soluție privind amânarea concertului, a adăugat aceasta într-un comunicat, promițând noi informații în scurt timp.

Charles Aznavour nu are „absolut nimic grav”, a dat asigurări, pentru AFP, atașatul de presă al cântărețului, la Paris. Artistul, care manifestă „oboseală și nimic mai mult”, urmează să iasă din spital în cursul zilei.

În cadrul unei serii de concerte care marchează a 90-a sa aniversare, Charles Aznavour a susținut trei reprezentații în SUA și în Canada în septembrie și a cântat la Moscova la 3 octombrie, iar un concert este anunțat pentru 22 noiembrie la Anvers (Belgia), potrivit site-ului său internet.

Cântărețul locuiește în Elveția. El a construit o casă în apropiere de Lausanne, pentru a fi aproape de fiul său Nicolas, om de știință, specialist în mecanismele energetice ale creierului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.