”Gheata de aur”, câștigată de doi fotbaliști

0

Joi s-a decernat Gheata de Aur, trofeu cucerit de Luis Suarez şi Cristiano Ronaldo, cei doi marcând fiecare câte 31 de goluri în sezonul 2013-2014.

Uruguayanul a reuşit aceste goluri în tricoul lui Liverpool, transferându-se între timp la Barcelona, iar portughezul a înscris doar pentru Real Madrid, scrie GSP.

Ceremonia în care s-a înmânat Gheata de Aur a avut loc la Barcelona, însă doar Suarez a primit trofeul, Ronaldo nefiind prezent, urmând să-şi primească distincţia în a doua parte a lunii noiembrie.

„E extraordinar să câştigi acest premiu, dar n-aş fi putut face acest lucru fără ajutorul colegilor. Sunt onorat să câştig trofeul pe care l-au primit şi alţi fotbalişti extraordinari înaintea mea. Vreau să mulţumesc familiei şi tuturor oamenilor de la Liverpool pentru ajutorul acordat în cei 3 ani petrecuţi acolo. Acum trec mai departe, începe o altă perioadă din viaţa mea”, a spus Suarez.

Şi căpitanul lui Liverpool a avut un mesaj pentru Suarez: „Îmi pare rău că nu pot fi alături de Luis astăzi, dar aş vrea să-l felicit din partea tuturor celor de la Liverpool. Luis, ai fost un fotbalist magic la Liverpool. Barcelona e norocoasă că te are. Succes în viitor, prietene! Ne lipseşti foarte mult”.

În timp ce Luis Suarez n-a marcat nici un gol din penalty, Cristiano Ronaldo a înscris de la punctul cu var de şase ori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.