Manea dedicată unei foste doamne ministru de la un membru CNA

Share:

Membrul CNA Valentin Jucan a făcut o dedicaţie la radioul Super FM din Predeal – deţinut de Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov, în prezent arestat pentru corupţie -, cerând difuzarea unei manele pentru „o doamnă fost ministru”, pentru a verifica dacă postul difuzează programe în direct.

 Valentin Jucan a mărturisit acest lucru în şedinţa de marți a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în care Consiliul a analizat o solicitare a societăţii Canaris SRL de prelungire a licenţei audiovizuale a postului de radio Super FM din Predeal. Valentin Jucan a spus că trece frecvent cu maşina prin Predeal şi de fiecare dată aude că Super FM difuzează manele. „Am şi sunat şi am făcut o dedicaţie, o melodie cu «toate pozele»”, a spus Valentin Jucan, făcând referire la melodia „Toate pozele cu tine” a cântăreţului de manele Nicolae Guţă (foto)”, a povestit el. Jucan nu a precizat cu exactitate cui a dedicat melodia respectivă, precizând în timpul şedinţei CNA că dedicaţia a fost făcută „unei doamne fostă ministru”.

În schimb, prezent la şedinţă, Ioan Emilian Moldovan, directorul de programe al Super FM Predeal, a spus că postul de radio difuzează „muzică populară, folclor şi melodii de petrecere”. „Avem şi acest gen de melodii (manele, n.r.). Noi preferăm să le spunem muzică de petrecere”, i-a spus Ioan Emilian Moldovan lui Valentin Jucan.
„Consiliul suspecta că (la Super FM, n.r.) sunt emisiuni înregistrate, prezentate ca fiind în direct. De aceea am sunat, pentru a verifica dacă 1. sunt în direct şi 2. dacă difuzează manele, ei susţinând că nu o fac, cu atât mai puţin sub forma de dedicaţii”, şi-a explicat Jucan gestul.
CNA a decis, marți, să nu prelungească licenţa audiovizuală a postului de radio.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.