Valerii Moraru promite plata salariilor restante la Rapid

0

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat, joi, că în zilele următoare va achita la zi salariile jucătorilor legitimaţi în prezent la formaţia giuleşteană.

„Urmează să semnăm nişte acorduri şi le vom plăti toate salariile la zi celor care sunt legitimaţi, care joacă azi pentru Rapid. Cred că ne putem salva de la regradare, suntem optimişti, altfel de ce am mai investi?”, a spus Moraru, informează Mediafax.

Oficialul rapidist nu a menţionat dacă va achita şi restanţele către componenţii stafului tehnic sau către ceilalţi angajaţi ai clubului. Jucătorii care au evoluat şi în sezonul precedent la Rapid au restanţe contractuale între 4 şi 9 luni, iar antrenorul principal Marian Rada a dezvăluit săptămâna trecută că are de primit 14 salarii.

Clubul Rapid, aflat în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, traversează o acută criză financiară. Aceste probleme au continuat chiar dacă din această vară pachetul majoritar de acţiuni al clubului a fost preluat de omul de afaceri basarabean Valerii Moraru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.