Dragnea dă vina pe primari pentru eşecul din Ardeal

0

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Bistriţa, că Victor Ponta a pierdut alegerile în judeţ şi în Ardeal pentru că primarii şi alţi lideri PSD au vorbit prea puţin cu oamenii, au luat primul tur mult prea uşor, el îndemându-i ca acum să îşi lase acasă „hainele cu funcţii”.

„Sper să câştigăm în turul doi, pentru că municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, este o zonă pe care noi o considerăm foarte apropiată, cu buni români, şi am venit să încurajez puţin organiziaţia. Au resurse, au potenţial ca în turul doi să câştige Victor Ponta aici. N-am venit să-i cert, dar poate o să-i dojenesc puţin, avem o discuţie, pentru că ar fi bine ca fiecare dintre colegii noştri de la Bistriţa să-şi ia rolul în serios şi sunt sigur că o să şi-l ia după discuţia noastră”, a spus Liviu Dragnea, care vineri seară participă la o întâlnire cu liderii de organizaţii PSD din judeţ.

Dragnea a explicat care au fost cauzele pentru care PSD Bistriţa-Năsăud a pierdut alegerile în primul tur al prezidenţialelor: primarii au vorbit prea puţin cu oamenii.

”Sunt anumite zone în judeţ în care colegi de-ai noştri nu şi-au făcut treaba cum trebuie, pe de o parte, iar pe de altă parte unii colegi primari foarte ocupaţi, pe bună dreptate, cu chestiuni administrative, au făcut o greşeală de nepermis: au vorbit prea puţin cu oamenii. La cetăţeni nu este suficient să le prezinţi un proiect, este bine să vorbeşti cu ei, pentru că dincolo de un proiect pe care îl facem într-o localitate, şi Guvernul a făcut suficiente, e nevoie ca fiecare militant PSD să ajungă să vorbească cu cât mai mulţi oameni şi să le spună ce vrea să facă Victor Ponta pentru ei. Asta cred că a fost una din cauze, au luat primul tur mult prea uşor, au crezut că vine de la sine. Nu vine de la sine, dar eu sunt sigur că în turul doi, în Bistriţa, Victor Ponta va fi pe primul loc”, a declarat preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.