Sute de locuri de muncă vor fi disponibile la Craiova

Sute de locuri de muncă vor fi create, în municipiul Craiova, din 2015 odată cu inaugurarea fabricii de biscuiți a turcilor de la ETI. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că săptămâna viitoare se va pune piatra de temelie a construcției găzduită de Parcul Industrial Craiova, ce aparține Consiliului Județean Dolj, informează ziarul Lupa.

“Marți, împreună cu patronii firmei ETI vom pune piatra de temelie pentru construirea fabricii de biscuiți. Chiar dacă fabrica va fi gata în vara anului viitor, angajările încep din luna ianuarie, ceea ce e o veste bună. O parte semnificativă a angajaților va fi formată profesional în Turcia. Este prima investiție mare pe care reușesc să o atrag la Craiova, în calitate de primar. Anul acesta vor urma și alte vești bune pentru craioveni, în ceea ce privește forța de muncă. Pentru investitori, se asigură terenuri în regim aproape gratuit, iar taxele și impozitele locale au fost eliminate, în Parcul Industrial al CJ Dolj”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Fabrica ETI se va întinde pe o suprafață de peste 75.800 de metri pătrați, în imediata vecinatate a Municipiului Craiova, în comuna Ghercești, în cadrul Parcului Industrial. În această unitate vor fi fabricate produse de cea mai înaltă calitate atât pentru piața internă, cât și pentru cea internațională.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.