Contra, despre motivele plecării de la Getafe

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, duminică, după meciul pierdut de Getafe în faţa formaţiei Rayo Vallecano, scor 1-2, că nu ar fi ales să plece de la echipa spaniolă dacă nu l-ar fi atras oferta de la Guangzhou R&F, informează cotidianul As.

„Vreau să îi mulţumesc preşedintelui clubului pentru oportunitatea de a antrena în Primera, precum şi jucătorilor. Au apărut ştiri în care se menţiona că nu vreau să plec. Nu este adevărat. Am petrecut şase ani minunaţi aici şi sper că este doar un «la revedere» şi că ne vom revedea în curând. Îi doresc mult succes noului antrenor”, a spus Contra. „Dacă nu mă atrăgea oferta, nu aş fi plecat. Plec de la un club mare, îmi las casa, dar plec dornic de o nouă experienţă într-un campionat valoros. Sunt tânăr, vreau să muncesc şi să fac lucruri mari”, a adăugat el.

Formaţia Getafe, antrenată de Cosmin Contra, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rayo Vallecano, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Spaniei.

Insidespanishfootball.com a anunţat, sâmbătă, că Guangzhou R&F a confirmat că s-a înţeles cu Getafe pentru transferul fotbalistului Michel Herrero şi că în curând va urma şi un anunţ în privinţa tehnicianului Cosmin Contra.

Preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, a declarat că plecarea tehnicianului Cosmin Contra cu este un «adio», cu un «pe curând», informează site-ul oficial al clubului spaniol.”Îi mulţumesc lui Contra pentru comportamentul său. Cred că nu este un adio, ci un «pe curând». Aceasta este casa sa şi va continua să fie” , a spus Angel Torres.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.