Orban: Consultările propuse de Ponta opoziției – un joc de imagine

0

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat marți că invitația premierului Victor Ponta făcută opoziției la consultări pe mai multe teme a fost un joc de imagine la care PNL „nu marșează”.

„Mi se pare complet neserios din partea premierului să lanseze astfel de invitații în mass—media fără niciun fel de discuție prealabilă, fără să consulte în unele dintre puncte președintele României care este cel care are atribuții pe legile siguranței naționale, pe legile de tip Big Brother, sunt chestiuni care se află în competența exclusivă a președintelui. În plus, nu considerăm că demersul premierului Ponta este un demers sincer, un demers care într-adevăr dorește să ajungem la puncte de vedere comune legate de subiectele respective și în plus unele dintre ele se și regăsesc la ora actuală în dezbatere, cum este Comisia de cod electoral care dezbate legile electorale. Ca atare, este o inițiativă strict făcută pentru a dobândi imagine personală, o inițiativă a lui Victor Ponta care este mai mult o încercare de a pune în offside PNL, iar noi nu marșăm la astfel de jocuri de imagine”, a spus Orban la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a propus opoziției dialog pe mai multe teme fundamentale precum revizuirea Constituției, sistemul electoral, legile siguranței naționale sau Master Planul pe transport, iar PNL a refuzat aceste discuții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.