Suporterii lui Standard Liege șochează

0

Suporterii celor de la Standard Liege au afișat un banner șocant la derby-ul cu Anderlecht, în care Stevan Defour, fost jucător la gazde, în prezent fotbalist la marea rivală, apărea decapitat.

În momentul în care echipele au intrat pe teren, un grup de suporteri ai gazdelor a desfăşurat un banner uriaș pe care se putea vedea un bărbat mascat ce ţine într-o mână o macetă şi în cealaltă capul lui Steven Defour, alături fiind scris mesajul: „Red or dead” (Roşu sau mort).

Defour a fost căpitanul lui Standard Liege până în 2011, când s-a transferat la FC Porto, iar din acest sezon va evolua pentru Anderlecht! În contextul decapitărilor mai multor ostatici ai grupării Statul Islamic, bannerul afişat la meciul de duminică a şocat numeroşi internauţi.

Federaţia belgiană a reacţionat prin intermediul directorului de comunicare, Bob Madou, care a postat următorul mesaj pe Twitter: „Banner de prost gust şi inacceptabil la Standard-Anderlecht. Nu există nimic în regulament referitor la astfel de situaţii, dar vom vedea ce se poate face”, după cum anunță și Mediafax.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.