Se reiau lucrările la Transalpina

Lucrările de modernizare de pe Drumul Regelui vor fi reluate! Asigurările vin din partea președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, care a spune că a discutat deja cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Autoritățile județene susțin că după definitivarea litigiului dintre contructor și beneficiar vor fi alocate fondurile necesare pentru continuarea reabilitării.

În urma întâlnirii dintre ministrul Transporturilor, Ion Rus, și șeful județului, Ion Călinoiu, s-a stabilit că reabilitarea Transalpinei va fi reluată în primăvara acestui an. Lucrările vor putea fi continuate imediat după definitivarea procedurilor de reziliere a contractului cu Romstrade, constructorul aflat în insolvență.

Imediat după ce banii vor fi virați în cont construcția va reîncepe și, spune șeful județului, de data aceasta nu va mai fi întreruptă. Lucrările au fost abandonate pentru că firma care câștigase licitația pentru proiect a intrat în insolveță. De doi ani, pe cea mai înaltă șosea din România a rămas un adevărat șantier.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.