Ministrul Dușa, anunț-șoc despre marca Steaua

0

Mircea Duşa, şeful MApN, a anunţat că săptămâna viitoare va lansa licitaţia pentru ca o firmă specializată să evalueze marca Steaua. Duşa spune că ministerul nu-şi face echipă de fotbal, astfel că sunt şanse foarte mari pentru o înţelegere cu gruparea lui Gigi Becali.

Mircea Duşa a anunţat că ministerul pe care îl conduce nu se situează pe poziţii de forţă cu Steaua, însă procedurile după care se ghidează în relaţia cu campioana sunt extrem de stricte, relatează Romaniatv.net.

„Un lucru să fie clar: MApN nu vrea sub nici o formă să aducă vreun prejudiciu de imagine echipei de fotbal, dar nu uitaţi că CSA Steaua a fost mereu un club de stat, practic CSA Steaua gestionează bunurile statului român, iar orice bun din patrimoniul său, inclusiv brandul, emblema, marca Steaua, se valorifică conform legilor în vigoare. Deci, nu poate fi oferit cadou niciodată! Ar fi ilegal să se procedeze aşa”, a declarat Mircea Duşa pentru Dolce Sport.

„Săptămâna viitoare o să lansăm licitaţia pentru a încheia un contract, cu o persoană sau cu o societate, care să fie specializată pe evaluare de mărci şi pe valoarea mărcilor. După ce vom avea această evaluare, atunci vom discuta cu cei de la Steaua şi le vom putea spune clar despre ce valoare discutăm şi vom avea şi condiţiile clare în care putem cesiona marca Steaua„, a precizat şeful MApN.

Mircea Duşa a mai spus că MApN nu are în intenţie să-şi facă echipă de fotbal. „Toţi suporterii Stelei să ştie că toţi cei de la Clubul Sportiv al Armatei fac eforturi pentru a găsi o soluţie prin care să putem cesiona emblema echipei de fotbal Steaua. Principala condiţie însă e să fie legal”, a încheiat Mircea Duşa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.