Steaua București, interzisă de CNA la TV

Share:

Digi Sport, televiziunea care deţine drepturile TV ale Ligii I, a fost atenţionată de CNA să nu mai folosească denumirea de „Steaua Bucureşti”, ca urmare a deciziei date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Denumirea acceptată pentru gruparea finanţată de Gigi Becali este FC Steaua SA, cu care este înregistrată la LPF şi FRF.

Decizia prin care Înalta Curte a anulat marca înregistrată de Gigi Becali în 2004 produce efecte şi în rândul canalelor audiovizuale. CNA a trimis o notificare către postul DigiSport, prin care cere ca denumirea Steaua Bucureşti să nu mai apară în comentariile meciurilor sau în buletinele informative.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a adus drept argument decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a concluzionat că FCSB nu mai are dreptul să folosească marca Steaua. Recomandarea făcută de CNA să se utilizeze termenul „FC Steaua SA”, cel cu care echipa de fotbal este înregistrat la LPF şi FRF.

Decizia va fi menţinută până la clarificarea discuţiilor dintre FCSB şi CSA Steaua. Armata vrea să evalueze marca, proces la capătul căruia va porni negocierile cu oficialii clubului de fotbal pentru predarea mărcii cu licenţă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.