500 de sportivi, așteptați la semimaratonul de la Târgu Mureș

0

Secretarul general al Federației Române de Triatlon, Peter Klosz, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că pregătirile pentru semimaratonul de la Târgu Mureș, ce va avea loc la începutul lunii mai, au intrat în linie dreaptă, iar la competițiile organizate cu ocazia Half Marathon sunt așteptați în jur de 500 de sportivi.

Potrivit lui Klosz, Half Marathon cuprinde 4 competiții diferite, respectiv concursul tradițional de semimaraton, de 21 pe kilometri, concursul pe cros, de 4 kilometri, concursul Kids Run, pe un kilometru, dar și un concurs de ștafetă școlară, pe o distanță de 4 kilometri, la care sunt așteptate să se înscrie liceele și școlile din Târgu Mureș, informează Agerpres.

Toate probele competiției, din data de 3 mai, se vor desfășura pe asfalt. Kids Run și concursul Ștafetă sunt gratuite, în timp ce participanții la semimaraton și la concursul de cros vor trebui să achite câte o taxă de înscriere de câte 50, respectiv 30 de lei, în prețul căreia vor primi câte un tricou al competiției, apă și un baton energizant.

Half Marathon și competițiile derivate vor fi organizate în acest an de Master Ski Bike Club, ASCOTID, Primăria Târgu Mureș și de Liga Studenților.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.