Tronul de Fier din serialul ”Urzeala Tronurilor” va rula în România

0

Tronul de Fier din serialul ”Urzeala Tronurilor” va fi adus în România la East European Comic Con, ce se desfăşoară în luna mai la Bucureşti, informează un comunicat al organizatorilor.

‘În perioada 8-10 mai, HBO România oferă fanilor şansa de a se poza în postura de Rege sau Regină a universului Game of Thrones. Aşadar, după dinastiile Targaryen şi Baratheon, acum este şansa ta să stăpâneşti cele 7 regate, doar la East European Comic Con’, anunţă sursa citată.

Comunicatul adaugă că ‘Urzeala Tronurilor (Game of Thrones)’ este ‘cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs şi difuzat de HBO’ şi este adaptat după seria de cărţi ‘A Song of Ice and Fire’ a autorului George R.R. Martin.

Serialul va fi reprezentat la Comic Con nu doar de Tron, dar şi de către Kristian Nairn, actorul care interpretează rolul lui Hodor.

Conform sursei menţionate, East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Printre invitaţii de seamă se numără actorii veniţi special de la Hollywood pentru publicul din România: Manu Bennett (Crixus din ‘Spartacus’), Robert Knepper (T-bag din ‘Prison Break’), Osric Chau (Kevin Tran din ‘Supernatural’), Dan Starkey (Strax din ‘Dr. Who’) şi Kristian Nairn (Hodor din ‘Game of Thrones’).

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket la preţul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.