Michel Platini, reales președinte al UEFA

Share:

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a reprezentat, marți, țara noastră la al 39-lea Congres UEFA, de la Viena, unde Michel Platini a fost reales la conducerea forului european.

Triplu câștigător al Balonului de Aur ca jucător (1983, 1984, 1985), Platini a preluat conducerea UEFA în anul 2007, la capătul unui vot foarte strâns, în care l-a avut drept contracandidat pe fostul președinte, suedezul Lennart Johansson. El a fost reales, tot prin aclamații, în 2001, la Paris.

La alegerile de la Viena, ca și la cele din în capitala Franței, Michel Platini nu a avut niciun contracandidat. ”Vă mulțumesc mult! Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea voastră. Nici nu vă puteți imagina cât de mult înseamnă pentru mine”, a declarat Michel Platini, după cum informează site-ul oficial al FRF.

”Sunt mândru să fiu colegul vostru de echipă, sunt mândru să fiu căpitanul acestei echipe câștigătoare și sunt mândru de reușitele noastre. Abia aștept provocările din următorii patru ani. Știu că mă pot baza pe voi la fel cum și voi știți că vă puteți baza pe sprijinul meu”, a completat președintele UEFA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.