Mitică Dragomir vorbește despre „greșelile” lui Gâlcă

0

Dilema demisiei lui Costel Gâlcă plutește peste echipa Stelei de cînd Gigi Becali a ieșit din închisoare iar formația campioană nu mai găsește drumul spre victorie.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, consideră că tehnicianul Stelei își va da demisia la sfârșitul sezonului și crede că dacă acesta ar fi demis în acest moment ar fi o greșeală din partea roș-albaștrilor, relatează romaniatv.net.

„Numai niște oameni iresponsabili s-ar putea gîndi la demisia lui Gâlcă. Costel va lua campionatul și Cupa și tot. După aceea va pleca de la echipă. El va dori asta. Veți vedea! La Steaua trebuie liniște dacă se vrea campionatul. O parte dintre jucătorii Stelei n-au valoare. Punctul lor maxim a fost cînd jucau Szukala, Sînmărtean și Keșeru.

Costel a greșit că nu s-a dus la botezul copilului lui Chipciu. Faptul că nu te-ai dus la jucătorul tău exponențial, datorită căruia poate că ai făcut mulți bani, e o greșeală uriașă. Nu trebuia neapărat să vorbească cu Reghe dacă nu voia, dar trebuia să se ducă acolo”, a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.