Crin Antonescu nu comentează condamnarea lui Dragnea

0

Crin Antonescu, cel care a condus USL alături de Victor Ponta, a acordat pentru Știripesurse o reacție la condamnarea lui Dragnea în dosarul ”Referendumul”.

”Nu știam, pentru că nu sunt în țară. Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare.

Ceea ce știu eu din ceea ce am văzut și am trăit este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe ținând de conținutul dosarului, de acuzații nu pot eu să comentez, nu este rolul meu.Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram președinte interimar”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă această decizie poate deveni un precedent periculos pentru toți liderii politici, Crin Antonescu și-a exprimat speranța că Dragnea nu a fost condamnat pentru că a făcut o acțiune normală pentru un lider politic și anume de a mobiliza oamenii la vot.

”Sper din toată inima că nu există niciun fel de element care ține de organizarea normală a unei campanii electorale în orice țară democratică, orice acțiune pe care o face un lider și anume aceea de a aduce oamenii la vot. Este rolul liderului să mobilizeze electoratul”, a susținut Crin Antonescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.