Accident în lanț pe A2. Șapte mașini, implicate!

Şapte maşini s-au tamponat în lanţ pe A2, la kilometrul 139, anunţă Infotrafic. De altfel, pe autostrada Soarelui traficul este intens încă de la primele ore. La staţia de taxare de la Feteşti s-au format coadă pe sensul către Constanţa. Anterior, alt opt maşini au fost implicate în două accidente pe aceeaşi autostradă la kilometrii 135 şi 140.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 11, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul este intens. Încă de la primele ore ale dimineţii, la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului. Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată, relatează Romaniatv.net.

După ora 10.30 s-a mai produs o tamponare în lanţ la kilometrul 139. Conform primelor informaţii, în accident au fost implicat şapte autovehicule.
Pentru prevenirea altor accidente, politiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să reducă viteza pe A2 Bucureşti – Constanţa, încă de la jumătatea distanţei dintre Drajna şi Feteşti.

De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă.

Autorităţile le reamintesc şoferilor că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS.

Citește și

Cmentariile sunt închise