Sport — 12 august 2015
Messi și Ronaldo au câte 80 de goluri în cupele europene

Starul argentinian Lionel Messi, autorul unei duble pentru FC Barcelona în Supercupa Europei, câștigată cu 5-4 după prelungiri în fața formației FC Sevilla, marți seara la Tbilisi, a ajuns la 80 de goluri în cupele europene, egalându-l astfel pe liderul clasamentului golgheterilor continentali, portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), informează cotidianul spaniol AS, citat de Agerpres.

De menționat, însă, că Messi a înscris cele 80 de goluri în 103 partide disputate, în timp ce Cristiano Ronaldo a reușit această performanță în 122 de meciuri.

Messi și Cristiano Ronaldo duc, de altfel, o luptă în doi pentru titlul de cel mai bun marcator din istoria competițiilor continentale intercluburi, ceilalți jucători care figurează pe această listă fiind retrași din activitate.

Ocupantul poziției a treia, cu 76 de goluri, spaniolul Raul Gonzalez, evoluează în prezent în Statele Unite, unde își va încheia probabil cariera, în timp ce italianul Filippo Inzaghi (70 goluri), ucraineanul Andrei Șevcenko și olandezul Ruud Van Nistelrooy (ambii cu câte 62 de goluri) au agățat între timp ghetele în cui.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *