Membrii Casei Regale, acţionaţi în judecată

0

O întâlnire istorică ar putea avea loc la o instanţă din Capitală. Prinţul Paul, principesa Margareta şi nepotul acesteia, Nicolae, au fost acţionaţi în judecată de o femeie din Bucureşti. Procesele au fost deschise la Judecătoria Sector 6. Femeia cere judecătorilor să emită ordine de protecţie împotriva membrilor familiei regale.

Pe data de 20 august, la Judecătoria Sector 6 au fost înregistrate mai multe cereri prin care o femeie din Capitală cere ordin de protecţie împotriva feţelor regale. Constanţa Marta a cerut în instanţă protecţie chiar şi împotriva fiicei Regelui Mihai, Principesa Margareta. De asemenea, şi Nicolae, recent exclus din linia de succesiune a Casei Regale, a fost chemat de femeie în instanţă.

Constanţa Marta nu s-a oprit însă aici. A dechis procese pentru ordine de protecţie şi pe numele Prinţului Paul şi soţiei acestuia, Prinţesa Lia.

Cei de la Judecătoria Sector 6 nu au stabilit încă termen la care vor analiza solicitările Constanţei Marta. Rămâne de văzut însă cât de întemeiate sunt cererile femeii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.