Gigi Becali continuă războiul cu Armata

0

Gigi Becali a reacţionat după ce MApN a anunţat că va înscrie o echipă în L4. Patronul Stelei susţine că le va ceda echipa celor de la CSA.

„Pentru ce să își facă CSA echipă? Le-o dau eu pe asta în iarnă! Să vină să discutăm. Am luat eu Steaua cu 10 milioane de euro în minus și pe locul 12? Le-o dau la iarnă pe primul loc și fără datorii. De ce să stea 4 ani în Liga 4? Iau 7-8 jucători și mă duc la o echipă din play-off și iau campionatul și joc în Liga Campionilor, informează Romaniatv.net.

Scap și de povara asta, pentru că e o povară prea mare numele ăsta. O dau gratis. Pentru mine ar fi avantajos. Nu mai vreau să mă stresez la fotbal. Steaua e stresantă. Mă duc, de exemplu, la Voluntari. Iau 7-8 jucători și mă duc cu ei. Iau titlul și le fac și o aroganță”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

„O să fac o conferință de presă și o să arăt că am preluat palmaresul, istoria și tradiția, să vadă Talpan. N-are nici o legătură reprezentarea comercială și grafică cu societatea. Cum să ceară Talpan să fim retrogradați?”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.