Iohannis s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al NATO

0

Președintele Klaus Iohannis l-a primit marți pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, cu care a discutat despre provocările și riscurile de securitate din zona estică a Alianței.

Secretarul general adjunct al NATO se află la București pentru a participa la reuniunea statelor din Europa centrală și de est, care are loc miercuri.

Potrivit Administrației Prezidențiale, discuția s-a concentrat asupra provocărilor și riscurilor de securitate în spațiul euroatlantic — cu accent pe zona estică a Alianței — și asupra stadiului implementării măsurilor de adaptare ale NATO pentru a răspunde acestor provocări.În context, președintele Iohannis a subliniat că organizarea reuniunii statelor din Europa centrală și de est la București reflectă preocuparea și determinarea țărilor participate de a-și aduce contribuția la realizarea acestor obiective.

La rândul său, secretarul general adjunct al NATO a salutat inițiativa organizării reuniunii la București, pe care o consideră un demers important în procesul de întărire a întregii Alianțe, mai informează Administrația Prezidențială.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.