Bute, deranjat de afirmațiile britanicului DeGale

0

Boxerul român Lucian Bute l-a avertizat pe britanicul James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie, că face o greșeală dacă se interesează deja de următorul adversar înainte de meciul programat între cei doi pe 28 noiembrie la Quebec.

Bute, 35 ani, cu 32 victorii și 2 înfrângeri în palmares, a citit interviurile lui DeGale (21 de victorii și o înfrângere) în care acesta se referă deja la meciuri cu Andre Ward, Badou Jac sau Geroge Groves, ca și cum lupta din 28 noiembrie ar fi o formalitate, relatează boxingscene.com.

Boxerul româno-canadian este conștient că nu este favorit, chiar dacă a deținut 5 ani titlul mondial IBF, și nu este deranjat că DeGale, 29 ani, îl subestimează: ”Cu atât mai bine dacă mă subestimează și dacă se gândește deja la viitorul adversar. Mă bucur că gândește în acest mod. Dacă crede că va avea un meci ușor, e bine pentru mine. Sunt foarte încrezător, știu cine sunt, cât de bine m-am antrenat. Voi fi în formă pe 28 noiembrie. Noul Videotron Centre va exploda”.

După eșecul cu Jean Pascal din ianuarie 2014, Lucian Bute și-a făcut revenirea în luna august 2015 cu un meci împotriva italianului Andrea Di Luisa, pe care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 4-a.

Pregătit de frații Howard și Otis Grant, Bute admite că DeGale este un boxer foarte bun, dar în același timp își dorește enorm să recucerească centura mondială: ”Am mult respect pentru DeGale. Este un boxer foarte bun, a fost campion olimpic la amatori și acum este campion mondial la profesionism. Dar el vine aici să-și apere centura și cred că presiunea este pe umerii lui. Voi face tot ceea ce pot să recâștig centura”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.