Liga I devine Liga I Orange

Share:

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, luni, într-o conferință de presă, semnarea unui parteneriat cu Orange în urma căruia compania de telecomunicații devine sponsor oficial, iar campionatul național se va numi în următorii doi ani Liga I Orange.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, nu a dorit să dezvăluie valorea contractului, precizând doar că acesta este mai mare decât cel semnat cu Adeplast, sponsor oficial al Cupei Ligii. „Suntem încântați că Orange, una dintre cele mai mari companii din lume, a ales Liga I. De azi înainte, Liga I se va numi Liga I Orange.

Parteneriatul ne obligă să fim cei mai buni. Referitor la suma contractului, pot să spun că este mai mare decât cea din parteneriatul cu Adeplast”, a spus Iorgulescu.

Jean-Francois Fallacher, CEO al Orange România, a afirmat că prin acest parteneriat compania își continuă tradiția în susținerea sportului. „Compania noastră are o lungă tradiție în ceea ce privește susținerea sportului. Și aici putem aminti parteneriatul pe care îl avem cu Dinamo București, dar și pe cel cu UEFA, pentru că Orange, după cum se știe, este sponsor oficial al Euro-2016, turneu găzduit de Franța.

Iar acum suntem fericiți că putem fi sponsorul oficial al competiției Liga I, care de acum se va numi Liga I Orange. Este vorba despre un contract valabil doi ani”, a explicat Fallacher.

El a adăugat că în urma parteneriatului, prin Orange TV Go, soluția Orange TV pentru dispozitivele mobile, clienții cu abonamente din noua ofertă pot urmări nelimitat meciurile din Liga I pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului și pe ecranul mare al televizorului.

„Începând de azi, toți clienții noi și actualii clienți care își reînoiesc abonamentele TV pot urmări gratis nelimitat partidele din Liga I pe telefoanele mobile și tablete”, a mai spus oficialul companiei de telecomunicații.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.