Moroşanu, atacat dur de Maurice Jackson

Share:

Luptătorul american Maurice „Gorilla” Jackson i-a transmis un mesaj dur lui Cătălin Moroșanu înaintea duelului din gala Superkombat de la Torino, care va fi pe 12 decembrie.

„Ştii că numele tău în SUA este nume de fată, nu? Te voi face KO în prima repriză sau mai bine te umilesc în trei reprize. Vin după prima înfrângere suferită în kickboxing, așa că mi-am zis să îmi iau revanșa. Care ar fi cea mai simplă să revin în top? Simplu! Să vin după tine. Tu oricum ești cel mai dezastruos luptător din istorie. Mai ești și urât, dar și gras”, a zis Maurice Jackson într-un filmuleț postat pe Facebook.

În replică, Moroşanu i-a transmis: „I se spune Gorila? Păi, cred că nu a ştiut că eu sînt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească”.

Meciul dintre Maurice Jackson şi Cătălin Moroşanu va avea loc pe 12 decembrie, la Torino, într-o gală în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi ciobanul Bogdan Năstase.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.