Program special, de Sărbători, la Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi deschis în perioada Crăciunului și Anului Nou după un program special, ce ține cont de faptul că mulți dintre turiști sunt români care au venit în țară din străinătate și doresc să viziteze castelul în minivacanța de sărbători.

Astfel, Castelul va fi deschis în 24 decembrie și pe 31 decembrie după un program mai scurt, între orele 9,00-15,00. În zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie, Castelul Corvinilor va fi închis pentru turiști.

„Statisticile anilor trecuți arată că numărul mare de vizitatori este în perioada 26-30 decembrie și imediat după Anul Nou. Înainte de Crăciun și de Anul Nou sunt mai puțini turiști, dar Castelul va fi deschis în 24 decembrie și pe 31 ianuarie, chiar cu un program redus, pentru că sunt mulți români care vin acasă din străinătate și doresc să viziteze acest obiectiv turistic”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, directorul Castelului Corvinilor, Costin Tinca.

Administrația reamintește faptul că ultima intrare a turiștilor în Castel este posibilă cu cel puțin 45 de minute înainte de ora închiderii.

Anul acesta se estimează că numărul vizitatorilor Castelului Corvinilor din Hunedoara va ajunge la circa 285.000 de persoane.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.