Dezvăluiri-șocante despre starea lui Schumacher

0

Michael Schumacher este în comă de doi ani. Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher în perioada în care pilotul german de Formula 1 câştiga titluri unul după altul, a declarat presei germane că i s-a interzis să-l viziteze pe septuplul campion mondial.

Willi Weber şi-a dorit să ajungă la locuinţa germanului din Geneva, dar Corina Schumacher, soţia sportivului, nu i-a permis să-l vadă.

„Corinna mă împiedică să am orice contact cu Michael. Am încercat de zeci de ori pentru a obţine permisunea de a-l vizita, dar de fiecare dată fără succes. Situaţia este teribilă pentru mine. Şi familia mea suferă. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu înţelege ce se întâmplă”, a spus Weber pentru Bild.

Michael Schumacher a intrat în comă după ce a suferit un accident grav pe 29 decembrie 2013, la Meribel (Franţa). Fostul pilot primeşte îngrijiri medicale non-stop la locuinţa sa din Geneva, într-un centru de reabilitare special amenajat, unde este îngrijit de o echipă de 15 oameni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.