Tadici o atacă dur pe Cristina Neagu

0

Gheorghe Tadici i-a raspuns Cristinei Neagu, dupa ce handbalista l-a criticat pe fostul selectioner pentru modul in care se purta cu elevele sale. „Nu pot sa ma cobor sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut chiar jucatoare mai valoroase decat ea. Nu s-a facut jucatoare in balcon la taica-su, ci lucrand cu o serie de antrenori”, a precizat Tadici, intr-un interviu pentru Digisport.

„Nu am niciun razboi cu Neagu! Nu pot sa ma cobor si sa dialoghez cu o astfel de jucatoare, pentru ca in cei 43 de ani de activitate am vazut multe (n.n. jucatoare) si chiar si mult mai valoroase decat ea. M-au deranjat foarte tare in anul acesta si anul trecut anumite afirmatii vizavi de antrenorii romani pe care ii desconsidera, iar pentru ceea ce este ea astazi au muncit foarte multi antrenori”, a declarat Gheorghe Tadici, scrie digisport.ro.

„Asa cum am spus, ea nu s-a facut jucatoare nici in balcon la taica-su, nici in sufragerie, s-a facut muncind si ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred ca putina consideratie fata de oamenii aia care si-au erodat inclusiv sanatatea si si-au sacrificat inclusiv familiile, sunt si eu unul dintre ei, cred ca nu ar strica” – Gheorghe Tadici.”Au fost niste rezultate care s-au obtinut in ultimii doi ani, dar nu cred ca se poate pune, sau nu e logic si nu e etic, in primul rand, sa si le aroge anumite persoane care de-abia au sosit pe la nivelul acesta”, a conchis Gheorghe Tadici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.