Halep se califică în semifinale la Sydney

0

Simona Halep a câştigat cu 6-4, 7-5 împotriva numărului 11 mondial, Karolina Pliskova, al doilea meci jucat în acest an în circuitul WTA. Compatrioata noastră s-a calificat în semifinale, urmând să joace împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova.

Simona Halep a câştigat în două seturi confruntarea de miercuri dimineaţă, de la Sydney, cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, pe care o mai învinsese de două ori în circuitul WTA. Halep a intrat bine în meci şi după ce Pliskova a început prin a-şi câştiga serviciul au urmat cinci game-uri la rând câştigate de Halep, relatează Romaniatv.net.

La scorul de 5-1 jucătoarea noastră a redus turaţia, permiţându-i cehoaicei să se apropie la 5-4. A urmat la serviciu Simona, care după ce a salvat o minge de break a câştigat primul set în 40 de minute, scor 6-4.

Setul doi a fost ceva mai disputat, Halep piezându-şi serviciul la scorul de 4-3. A evitat însă ca partida să se decidă în setul trei, reuşind breaş-ul la scorul de 5-5, după care şi-a adjudecat serviciul, setul doi încheindu-se după 59 de minute, scor 7-5 pentru Halep.

În total, cele două jucătoare au stat în teren o oră şi 39 de minute. Cu 12 minute mai puţin a durat partida dintre Svetlana Kuzneţova şi Sara Errani, câştigată de rusoaică cu 7-6, 6-0. Kuzneţova va fi următoarea adversară a Simonei, în semifinalele turneului de la Sydney.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.