Alexandrion Grup lansează Alexander Gin

Alexandrion Grup România (foto: Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Grup), liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, anunță lansarea Alexander Gin, produs și îmbuteliat în fabrica proprie din comuna Bucov, arealul Dealu Mare, județul Prahova. Acesta este singurul gin din România produs exclusiv din distilat.

“Ceea ce diferențiază Alexander Gin de toate celelalte tipuri de gin este faptul că fructele de ienupăr și celelalte ingrediente sunt distilate în alcool de origine agricolă. Astfel, aroma sa se obține în mod direct, și nu prin adăugarea ulterioară a unor esențe”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup România.

Alexander Gin, cu o concentrație alcoolică de 41,5% vol., va fi disponibil, începând cu finalul lunii ianuarie, în toată țara, atât în circuitul de retail, cât și în rețeaua horeca. Prezentarea sa vine într-o sticlă de 700 de mililitri, de culoare închisă, ce păstrează integritatea lichidului, în cazul expunerii la lumină.

“Acesta este un produs la care am lucrat intens mai bine de un an de zile și în care ne-am pus toată priceperea și eforturile, astfel încât să fie cu adevărat competitiv pe piață și să poată intra rapid în preferințele consumatorilor”, a adăugat Răzvan Vasile.

 Lansarea Alexander Gin continuă demersurile Alexandrion Grup România de a-și extinde portofoliul de băuturi spirtoase cu produse noi, create integral în fabrica din județul Prahova. Ca și în anii precedenți, și în 2016 focusul companiei va fi pe băuturile distilate din fructe.

Despre Alexandrion Grup:

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, afinata, vişinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.