CTP o desființează pe Simona Halep

0

Cristian Tudor Popescu a reacţionat dur după ce Simona Halep a anunţat că se va opera şi va lipsi de la meciul România – Cehia, din Fed Cup.

Simona Halep a anunţat că nu va participa la meciul de Fed Cup cu Cehia şi va lipsi de la turneele de la Dubai şi Doha din cauza problemelor medicale pentru că se va opera la sinusuri.

Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep după această decizie, fiind de părere că problema la sinusuri nu a apărut ieri şi a avut timp în intersezon să e opereze.

„Un profesionist nu spune niciodată „sunt ieșit din formă”, chiar dacă este, pentru că își creează un handicap psihic de la vestiar, în raport cu orice adversar. Apoi, când îți pui speranțele în forma slabă a adversarelor (relativă, de altfel, cehoaicele fiind jucătoare de top, oricând capabile de revenire), dai tu semne clare de slăbiciune, în plan psihic.

Și acum, acest comunicat de retragere. Fără îndoială, Simona are probleme fizice. Fiind vorba de sănătatea ei, nu avem a comenta hotărârea de a se opera. Dar nu se poate să nu spunem că momentul e foarte prost ales.

Probabil că dificultatea cu sinusurile a Simonei nu e de ieri, de alaltăieri. A avut la dispoziție aproape 2 luni după Singapore, în care ar fi putut să facă intervenția chirurgicală. Întrerupând acum, pierderile pot fi mult mai mari decât o lună. (…).

Editorialul întreg pe republica.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.