Șumudică poate sta pe bancă la meciurile cu Steaua

Share:

Marius Șumudică nu a scăpat de suspendarea de 6 luni a Comisiei de Disciplină, însă a primit o veste bună la recursul judecat marţi.

Comisia de Recurs a FRF a decis marţi suspendarea executării pedepsei antrenorului Marius Şumudică, astfel că acesta va putea sta pe bancă la următoarele meciuri ale echipei sale, Astra. Primul dintre ele va fi miercuri, cu Steaua, în Cupa Ligii.

De asemenea, Astra Giurgiu şi Steaua se vor întâlni duminică, în campionat, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. „Voi sta pe bancă până la finalul sezonului (încă două luni), după care voi fi suspendat două luni. Amenda s-a redus la 50.000. Nu le-am dat vestea jucătorilor”, a declarat Marius Şumudică marţi, la plecarea de la FRF.

Astfel, Şumudică îşi poate pregăti echipa până la finalul actualei stagiuni, urmând ca suspendarea de două luni să intre în vigoare o dată cu startul sezonului 2016-2017.

Marius Şumudică a fost suspendat şase luni şi amendat cu 100.000 lei, săptămâna trecută, de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost prins de un organism specializat al UEFA pariind pe meciuri din fotbal, lucru interzis clar de Regulamentul Disciplinar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.