Continuă scandalul între Anamaria Prodan și Dinamo

0

Anamaria Prodan a anunţat că îl reprezintă în continuare pe Dorin Rotariu, deşi Dinamo anunţase că înţelegerea dintre cei doi a expirat.

Anamaria Prodan a ţinut să lămurească situaţia.

„Pe scurt, ca sa lămurim acest subiect: fotbalistul Dorin Rotariu este în continuare sub contract cu Anamaria Reghecampf şi nimic nu se va schimba în viitor. Acest băiat este ca şi copilul meu, face parte din familia mea şi îl iubesc enorm!

Nu am nici un dubiu că vom continua să colaborăm, pentru a-l aşeza pe acest super talent al fotbalului românesc, pe drumul cel mai scurt şi cel mai sigur către performanţa absolută în fotbal.

Acolo unde o să vedeţi că trebuie să fie pentru că acest copil are o calitate impresionantă! Sunt foarte mândră de el, de progresul pe care l-a înregistrat în ultima perioadă, de felul în care munceşte şi de seriozitatea cu care se pregăteşte.

Îmi iubesc colaboratorii şi îmi respect şi apreciez jucătorii sau antrenorii care rămîn alături de mine, iar Dorin Rotariu face indiscutabil parte din această categorie”, a declarat Anamaria Prodan.

Vestea că Dorin Rotariu semnase un contract cu Anamaria Prodan a generat un scandal în urmă cu doi ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.