Becali, condiții dure în vestiarul Stelei

Lucian Filip doreşte şi el să meargă pentru a se trata la Marijana Kovacevic, la fel ca Ciprian Marica, şi a făcut scandal în vestiar când a aflat că nu este lăsat de Gigi Becali.

Lucian Filip a transmis conducerii şi lui Mihai Stoica rugămintea sa, dar Gigi Becali nu a vrut să audă nici în ruptul capului de aşa ceva, relatează Romaniatv.net.

„Să vă fie clar pentru toată lumea. Voi ştiţi că nici pe Tănase nu l-am lăsat în trecut să meargă la acea femeie deoarece persoana respectivă nu e un doctor, aia e un vraci, dar cu Marica e o altă problemă, Vrea şi Filip? Sub nici o formă! Să nu vă aud de el. Să le spuneţi clar în faţă jucătorilor că nimeni din echipă nu se va mai duce acolo”, le-a transmis Gigi Becali angajaţilor săi.

Lucian Filip a strâns din dinţi şi le-a spus apropiaţilor săi că nu i se pare normal ca un jucător să fie lăsat să se trateze la Marijana Kovacevic, iar altul nu.

„Lui Filip i s-a spus în faţă care a fost decizia lui Becali. El s-a supărat, deorece nu i se pare normal ca unui jucător să i se permintă acest lucru, iar altuia nu. El vrea ca toţi jucătorii Stelei să fie trataţi la fel. Îşi doreşte foarte mult să joace şi să revină pe teren la fel de repede cum îşi doreşte şi Marica”, a spus sursa respectivă pentru Fanatik.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.