Daniel Stanciu a demisionat de la Poli Timișoara

Share:

Daniel Stanciu, managerul sportiv al lui Poli Timişoara, și-a dat demisia după o şedinţă a Consiliului Director al clubului de pe Bega.

„Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile clubului. Ioan Miculaș va îndeplini și atribuțiunile de manager sportiv”, anunţă clubul din Banat, relatează Romaniatv.net.

Demisia lui Daniel Stanciu vine după ce Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a aflat mai multe clauze de-a dreptul incredibile din contractele unor jucători, scrie GSP: „Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai multe clauze care au fost aflate de restul jucătorilor, care au pornit o revoltă împotriva fostului manager sportiv. Zicu avea o clauză în contract că dacă echipa prindea play-off-ul va încasa 50.000 de euro! În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, Zicu urmează să primească 25.000 de euro! Mai mult, atacantul are o clauză de 10.000 de euro pentru fiecare cinci goluri pe care le marchează în tricoul violet! În plus, Zicu avea o clauză halucinantă că poate deveni liber de contract imediat dacă are o singură zi de întârziere a salariului”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.