Rănit în Colectiv, externat din Spitalul din Bruxelles

0

Unul dintre răniţii din Colectiv externaţi de la Spitalul Militar din Bruxelles după atentate a fost reinternat, iar ceilalţi trei sunt trataţi în ambulatoriu.

„În spitalele din străinătate mai sunt internaţi şase pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv. Este vorba de trei pacienţi internaţi în Belgia, unul în Marea Britanie şi doi în Germania”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, pentru news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii a precizat că în 22 martie, când au avut loc atentatele din Bruxelles, în spital erau internaţi şase români răniţi în incendiul din Colectiv. Patru au fost externaţi atunci şi au primit în continuare tratament în ambulatoriu. Ulterior, unul dintre răniţi a cerut să fie reinternat, întrucât este singur în Bruxelles şi nu se descurcă să meargă zilnic de la hotel la spital. Conducerea spitalului a acceptat reinternarea bărbatului.

„Astfel, în prezent, în spitalul din Bruxelles sunt internaţi trei răniţi din Colectiv”, a adăugat Oana Grigore.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Victor Strâmbu declara în 22 martie, pentru News.ro, că de la Ministerul Afacerilor Externe s-a primit informaţia că patru pacienţi români răniţi în incendiul din Colectiv care erau internaţi la Spitalul Militar „Reine Astrid” din Bruxelles vor primi îngrijiri în continuare, dar în ambulatoriu.

Bogdan Moleşag, toboşarul trupei „Up to Eleven”, rănit în incendiul din Colectiv, a scris atunci pe pagina sa de Facebook că mai mulţi români au fost externaţi din Spitalul Militar din Bruxelles, în urma atentatelor de la aeroport şi metrou.

„Panică în Be. Mulţi cetăţeni români au fost externaţi, pentru a face loc răniţilor. Eu sunt safe, în continuare internat aici. Să sperăm că se va mai linişti situaţia”, arăta Bogdan Moleşag.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.