„Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, în 60 de cinematografe

0

Comedia romantică „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” în regia lui Iura Luncașu, rulează, începând de vineri, în 60 de cinematografe din România, informează un comunicat remis Agerpres.

Filmul poate fi văzut în București, Constanța, Cluj-Napoca, Brăila, Galați, Ploiești, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Târgul Jiu, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș, Botoșani, Focșani, Buzău, Lugoj, Bârlad, Onești, Adjud, Mărășești, Odobești, Vulcan, Reșița, Oravița, Satu Mare, Deva, Iași, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava, Gura Humorului, Slobozia și Timișoara.

Pelicula îi are în distribuție pe cei doi protagoniști care au fost sarea și piperul primei părți: Antoaneta Zaharia și Marius Damian, alături de care vor apărea Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea și George Pișteranu, precum și tineri actori de succes din lumea teatrului Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron și Diana Roman. Apariții speciale vor avea Viorel Lis, Codin Maticiuc și Virgil Ianțu.

„Minte-mă frumos în Centrul Vechi” este o colaborare între regizorul Iura Luncașu (cunoscut pentru seriale tv precum „Deschide Ochii”) și scenaristul Adrian Lustig („Nuntă Mută”, „Poker”, „O poveste de dragoste, Lindenfeld”, „Funeralii fericite”).

Filmul spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată, se arată în sinospisul filmului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.