Astra, prețuri uriașe la bilete la partida cu Steaua

0

Astra vinde cu 50 de lei biletele la meciul cu Steaua din Cupa Ligii şi cu 100 de lei la cel din campionat. Mai mult, biletele sunt vândute doar celor din judeţul Giurgiu.

Astra va întâlni Steaua de două ori în această săptămână, miercuri în returul semifinalelor Cupei Ligii, apoi sâmbătă în etapa a şaptea a play-off-ului. Conducerea giurgiuvenilor a pus în vânzare bilete cu preţuri foarte mari: 50 de lei la primul meci şi 100 de lei la jocul din campionat, anunţă ProSport. Mai mult, la casele de bilete este solicitat buletinul şi li se vând tichete de intrare doar celor din judeţul Giurgiu.

Măsura a venit ca urmare a plângerilor formulate de Marius Şumudică, cel care a fost şicanat, înjurat şi lovit cu obiecte aruncate din tribună de fanii dinamovişti la meciul Astra – Dinamo 1-1, din finalul sezonului regulat: „O să fiu molestat daca nu iau masuri! O să fiu jignit, o să mi se distragă atenţia. Voi vorbi cu şefii mei să luăm o masură. Să li se dea invitaţii familiilor, celor apropiaţi clubului, nu ştiu. Vreau să se găseasca o soluţie. În Giurgiu e plin de stelişti, vor veni la meci!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.