Ionuț Negoiță, amendat și suspendat

0

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu, după meciul pierdut în fața Stelei (1-3) anul trecut că fotbalistul a trântit partida și, astfel, a ajuns în fața Comisiei de Disciplină și Etică.

Ionuț Negoiță a vorbit despre blat pe față în cazul lui Bărboianu.

„Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte când Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, a declarat Ionuț Negoiță, imediat după ce l-a dat afară pe fotbalist.

„Știu cine, știu locul, știu și despre cât este vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public”, a mai spus Ionuţ Negoiță.

Fanatik scrie că Ionuț Negoiță a fost deja pedepsit pentru declarațiile făcute atunci.

„Negoiță a fost judecat, iar pedeapsa a fost de șase luni, plus o amendă de vreo 15.000 de euro”, a dezvăluit sursa din cadrul FRF, care a continuat: „La scurt timp, pedeapsa i-a fost redusă la doar două luni. Amenda a rămas”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.