Dosar penal în cazul morții lui Patrick Ekeng

0

Controversele din jurul morţii fotbalistului Patrick Ekeng, decedat pe teren în timpul meciului de fotbal Dinamo-Viitorul Constanţa, i-au determinat pe poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei să deschidă un dosar penal în acest caz.

Patrick Ekeng a căzut inconştient pe gazon în minutul 70 al partidei Dinamo-Viitorul Constanţa, dar ambulanţa a ajuns la el abia după aproape trei minute. Fanii dinamovişti acuză că la jucător a ajuns doar ambulanţa cu şoferul, medicul de la stadion venind abia după aceea, pe jos, pentru că în momentul producerii tragediei fuma şi mânca seminţe.

De asemenea, declaraţiile medicilor de la Spitalul Floreasca le contrazic pe cele ale medicului echipei Dinamo, Liviu Bătineanu. În timp ce acesta din urmă susţine că s-a încercat resuscitatea fotbalistului în ambulanţă, doctorii de la spital spun că Ekeng nu a fost resuscitat din momentul în care s-a prăbuşit pe gazon şi până a ajuns la Camera de Gardă.

Toate aceste controverse, dar şi altele care s-au ţesut în jurul morţii tragice a lui Patrick Ekeng i-au determinat pe poliţiştii Serviciului Omoruri din poliţia Capitalei să deschidă un dosar penal în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.